Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

Pe larg

Acest site este administrat de Lion&Snake Group SRL.

În conţinutul siteului termenii “Noi”, “Al nostru” se referă la Lion&Snake Group SRL.
Lion&Snake Group SRL oferă acest site, incluzând toate informaţiile, instrumentele, serviciile disponibile din acest site către tine utilizatorule condiţionând acceptarea tuturor termenilor şi condiţiilor, politicilor şi notificărilorexprimate aici.

Atunci când ne vizitezi siteul şi/sau cumperi ceva de la noi intri în contact cu serviciile noastre şi te oblige să respecţi termenii şi condiţiile noastre. Aceşti termeni şi condiţii se aplică tuturor utilizatorilor acestui siteincluzând, fără limitare, utilizatorii care răsfoiesc, autorilor, clienţilor şi comercianţilor.

Te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile înainte să accesezi sau să foloseşti siteul nostru. Accesând sau folosind siteul nostru eşti de acord să respecţi termenii şi condiţiile. Dacă nu eşti de acord cu toţi termenii şitoate condiţiile atunci nu ai dreptul să intri pe siteul nostru şi să îi foloseşti serviciile.

Orice noi elemente sau instrumente ce sunt adăugate acestui magazin se vor supune termenilor şi condiţiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba şi înlocui orice parte din termeni şi condiţii prin actualizare şi/sau modificarea siteului. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice această pagină periodic pentru modificări. Utilizarea în continuarea a siteului după afişarea modificărilor constituie acceptul acestor modificări.

Magazinul nostru este construit pe o platforma WordPress care ne permite prezentarea şi vânzarea produselor noastre către utilizatori.

 

Secţiunea 1 – Termenii magazinului online

 

Fiind de acord cu aceşti termini şi condiţii declare că eşti major şi îţi dai acordul că noi să acceptăm persoanele minore dependente pentru a folosi acest site.

Nu ai permisiunea de a folosi produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat şi nu ai acordul de a folosi serviciile noastre pentru a încălca orice legi (incluzând legile mărcilor înregistrate)

Nu aveţi dreptul de a transmite viruşi sau programe care să aibă un efect distructiv atunci când intraţi în contact cu siteul nostru.

Orice încălcare a acestor termeni şi condiţii duc la încetarea serviciilor noastre către utilizatorul în cauză.

 

Secţiunea 2 – Condiţii generale

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul către oricine şi în orice moment.

Sunteţi de acord că datele şi conţinutul pe care îl folosiţi fără a include datele de pe cardurile bancare poate fi transferat necriptat şi implică a) transmisia prin reţele variate şi b) se supun unor schimbări pentru a se potrivi şiadapta unor cerinţe tehnice necesare conectării reţelelor şi instrumentelor conectate. Datele cardurilor bancare sunt întotdeauna codificate în timpul transferului prin reţele.

Sunteţi de acord să nu reproduceţi, copiaţi, duplicaţi, vinde, revinde sau exploata orice parte a serviciilor noastre, uz al serviciilor noastre sau acces al siteului nostru care va oferă aceste servicii, fără acceptul nostru expres înscris.

 

Secţiunea 3 – Acurateţea, deplinătatea şi actualitatea informaţiilor

 

Nu putem fi responsabili dacă informaţiile disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau de actualitate. Materialele disponibile pe acest site sunt oferite doar pentru informare generală şi nu ar trebui să fie baza sau să fie folosite ca sursă unică în luarea deciziilor fără a consulta şi alte surse mai exacte, complete sau de actualitate. Orice încredere în materialele din acest site o faceţi pe riscul propriu.

Acest site poate conţine referinţe şi informaţii istorice. Aceste informaţii nu sunt întotdeauna de actualitate şi sunt doar pentru referinţă. Ne rezervăm dreptul de a modifica conţinutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligaţia de a actualiza informaţiile de pe acest site. Sunteţi de acord că este obligaţia voastră de a urmări schimbările de pe siteul nostru.

 

Secţiunea 4 – Modificări asupra produselor, serviciilor şi preţurilor

 

Preţurile produselor se pot modifica fără o notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul să modificăm sau să oprim orice serviciu în orice moment (parţial sau în totalitate) fără notificare prealabilă.

Nu vom fi răspunzători către voi sau către orice altă terţă parte pentru modificările, schimbările de preţ, suspendarea sau întreruperea vreunui serviciu oferit.

 

Secţiunea 5 – Produse şi servicii

 

Anumite produse sau servicii pot să fie disponibile exclusiv online prin intermediul siteului. Aceste produse sau servicii pot avea stocuri limitate şi se supun condiţiilor de retur sau schimb conform politicii de retur.

Facem toate eforturile posibile pentru a afişa cât mai exact culorile şi imaginile produselor care apar în magazin. Nu putem garanta că monitorul calculatorului dumneavoastră produce culorile cu exactitate.

Ne rezervăm dreptul, de a avea obligaţia, de a limita vânzările de produse sau servicii către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicţie. Ne vom exercită dreptul de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul asupra cantităţilor de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile de produse sau preţ ale produselor sunt pasibile de schimbări în orice moment fără avertisment şi rămân la discreţia noastră. Ne rezervăm dreptul să întrerupem orice produs înorice moment. Orice oferta a unui produs sau serviciu este nulă dacă nu se aplică geografic.

 

Secţiunea 6 – Acurateţea facturării şi a informaţiilor din cont

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată. Putem, la discreţia noastră, să limităm sau să anulăm cantităţile cumpărate de o persoană, familie sau dintr-o anumită comandă. Aceste restricţii pot să includă şi comenzile plasate de un anumit cont, plătite cu un anumit cont bancar şi/sau o anumită adresă de facturare/livrare.

În caz că modificăm o comandă sau o anulăm vom încerca să va contactăm pe adresa de e-mail / adresa de facturare / livrare sau la numărul de telefon ce au fost folosite în momentul când a fost plasată comanda.

Ne rezervăm dreptul de a limita sau anula comenzi care în accepţia noastră au fost plasate de distribuitori sau reselleri.

Sunteţi de acord să ne furnizaţi informaţii de cont client curente, complete şi exacte atunci când plasaţi comenzi pe siteul nostru. Sunteţi de acord să actualizaţi datele contului pentru a încheia tranzacţiile referitoare la comenzi precum şi pentru a va contacta dacă este nevoie.

 

Secţiunea 7 – Instrumente opţionale

 

Putem să vă punem la dispoziţie instrumente furnizate de terţi dar pe care nu le monitorizăm, asupra cărora nu avem control şi nici nu putem să le modificăm.

Adresele web pentru terţe părţi ce apar pe siteul nostru pot să va ducă pe siteuri ale unor terţe părţi care nu sunt neapărat afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru evaluarea conţinutului sau acurateţea acestuia şi nu avem nicio responsabilitate asupra materialelor şi siteurilor unor terţe persoane sau pentru alte materiale sau produse şi servicii ale terţilor.

Nu suntem responsabili de daune provocate de produse sau servicii ale terţilor precum şi alte tranzacţii pe siteuri administrate de terţi. Orice plângere, cerere, întrebare în legătură cu produsele terţilor ar trebui adresată direct terţilor.

 

Secţiunea 8 – Comentariile şi părerile utilizatorilor

 

Dacă la cererea noastră trimiteţi anumite corespondenţe (de exemplu participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteţi idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poştă sau înalt mod (sub formă de comentarii pe site) sunteţi de acord că, în orice moment, putem fără restricţii să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem şi să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentariu pe care ni-l transmiteţi. Nu avem şi nu vom avea nicio obligaţie 1) să scriem comentariile confidenţiale, 2) să recompensăm comentariile în vreun fel, 3) să răspundem oricărui comentariu.

Este posibil, dar nu avem obligaţia, să monitorizăm, să edităm, să ştergem conţinut ce este ofensiv, ameninţător, defăimător, pornografic, obscen sau care, încalcă proprietatea intelectuală.

Sunteţi de acord să nu încălcaţi drepturile de autor, mărcile înregistrate, dreptul la intimitate sau dreptul la proprietate.

Nu aveţi voie să folosiţi adrese false de e-mail, să pretindeţi că sunteţi altă persoană sau să ne înşelaţi pe noi sau terţi în ceea ce priveşte apartenenţa comentariilor.

Sunteţi singura persoană responsabilă de comentariile făcute precum şi de acurateţea acestora, nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile afişate.

 

Secţiunea 9 – Informaţii personale

 

Informaţiile cu caracter personal pe care le completaţi în site se supun Politicii de confidenţialitate.

 

Secţiunea 10 – Erori sau omisiuni

 

Ocazional este posibil că unele informaţii de pe siteul nsotru să conţină erori de dactilografie, inexactităţi sau omisiuni care pot să aibă legătură cu descrieri de produse, preţuri, promoţii, oferte, taxe de transport, termeni de livrare şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corectă erorile, neconcordanţele şi omisiunile, precum şi de a schimbă şi actualiza informaţiile şi de a anula comenzile, dacă informaţiile sunt greşite, fără avertisment prealabil.

Nu avem obligaţia de a actualiza, completă, clarifica, informaţiile produselor şi serviciilor puse la dispoziţie de siteul nostru.

 

Secţiunea 11 – Utilizare interzisă

 

Este interzisă folosirea siteului şi a conţinutului acestuia: a) pentru activităţi contra legilor, b) să solicite altora să facă sau să participe la acte contra legilor, c) să încalce legi internaţionale, naţionale sau locale, d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau ale altora, e) să hărţuiască, abuzeze, insulte, defăimeze, intimideze sau să discrimineze pe criterii de orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine naţională sauinvaliditate, f) să trimită informaţii false, g) să transmită viruşi sau orice alt tip de programe dăunătoare ce pot fi folosite pentru a afecta funcţionalitatea serviciilor oferite sau a oricărei pagini web, h) să colecteze sau săurmărească informaţiile personale ale altora, i) să trimită spam, j) pentru scopuri obscene sau imorale, k) să influenţeze şi să intervină asupra securităţii paginii web sau a serviciilor oferite. Ne rezervăm dreptul de a încheia folosirea serviciilor sau a paginii de web oricărui utilizator pentru folosirea frauduloasă.

 

Secţiunea 12 – Garanţii şi limitarea responsabilităţii

 

Nu garantăm că serviciile oferite online vor fi fără întrerupere, fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obţinute din folosirea paginii noastre web şi serviciilor noastre sunt exacte.

Sunteţi de acord că putem în orice moment să oprim dintre serviciile online oferite fără o notificare prealabilă.

Niciun angajat Lion&Snake Group SRL sau partener nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, directă sau indirectă, sau daune secundare de orice fel, incluzând, fără limitare profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderile de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare indiferent dacă se bazează pe contract, delictuale (inclusiv neglijenţă)

 

Secţiunea 13 – Schimbări de termeni şi condiţii

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor termeni şi condiţii.

Este responsabilitatea voastră să verificaţi periodic pagina noastră pentru modificări.

Utilizarea continuă şi accesarea paginii noastre sau a serviciilor noastre după publicarea unor modificări a termenilor şi condiţiilor constituie acceptarea acestor modificări

 

Secţiunea 14 – Informaţii de contact

 

Orice întrebări despre termeni şi condiţii trebuie trimise la adresa salut@naturaluikapi.ro