Politica de confidențialitate

Politica de confidenţialitate

Secţiunea 1 – Ce facem cu informaţiile tale?

 

Atunci când cumperi ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de vânzare-cumpărare, noi colectăm informaţiile personale pe care ni le dai cum ar fi nume, adresa, adresa de e-mail, număr de telefon. Atunci când te uiţi prin magazin primim automat adresa protocolului de internet al calculatorului tău (adresa IP) pentru a afla astfel ce fel de browser şi sistem de operare foloseşti.

Marketingul prin e-mail (dacă se aplică): cu permisiunea ta, este posibil să îţi trimitem e-mailuri despre magazinul nostru, produse noi şi alte ştiri.

 

Secţiunea 2 – Consimţământul

 

Cum primiţi consimţământul meu?

Atunci când ne daţi informaţiile personale pentru a finaliza o tranzacţie, când verificăm cardul bancar, plasaţi o comandă, stabiliţi o livrare sau un retur, luăm de bun consimţământul vostru când colectăm informaţiile personale şi le folosim doar pentru acea operaţiune.

Dacă vrem să folosim aceste informaţii pentru alt scop, cum ar fi pentru marketing ori va cerem consimţământul printr-o cerere scrisă sau vă oferim posibilitatea să spuneţi NU.

Cum îmi retrag consimţământul?

Dacă după ce optezi pentru, te răzgândesti, poţi să îţi retragi consimţământul ca noi să te contactăm, să folosim datele tale, în orice clipă contactandu-ne prin e-mail la adresa salut@naturaluikapi.ro sau trimiţându-ne o scrisoare la adresa Lion&Snake Group SRL, Bulevardul Mihai Bravu număr 140 bloc D18 parter, magazin Natura lui Kapi.

 

Secţiunea 3 – Divulgarea datelor

 

Datele personale putem să le divulgăm dacă suntem obligaţi de lege sau dacă încălcaţi termenii şi condiţiile noastre.

 

Secţiunea 4 – Servicii ale terților

 

În general terţii pe care îi folosim colectează, folosesc şi divulgă datele voastre doar atât cât să poată să îşi desfăşoare activitatea.

Totuşi, sunt terţi ale căror servicii le folosim, cum ar fi portaluri de plăţi sau alţi procesatori de tranzacţii care au propriile politici de confidenţialitate în ceea ce priveşte informaţiile de care au nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea.

În ceea ce priveşte aceşti terţi, recomandăm să le citiţi politicile de confidenţialitate pentru a înţelege maniera în care folosesc datele voastre personale.

Din moment ce ieşiţi din siteul nostru şi sunteţi direcţionat către un alt site sau aplicaţie care aparţine unui terţ, nu se mai aplică termenii şi condiţiile precum şi politică noastră de confidenţialitate.

Legături web – atunci când apăsaţi pe o legătură web din websiteul nostru această poate să va ducă în afară siteului. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidenţialitate ale altor siteuri şi va încurajăm să le citiţi cu atenţie.

 

Secţiunea 5 – Securitatea

 

Pentru a va proteja informaţiile personale, noi luăm toate precauțiile posibile şi urmăm standardele celor mai bune practici, pentru a ne asigura că datele voastre nu se pierd, sunt accesate de alte persoane decât cele autorizate, că nu sunt dezvăluite, schimbate, sau distruse.

Dacă ne trimiteţi datele cardului dumneavoastră bancar, informaţia este codificată folosind o conexiune securizată SSL şi stocată cu criptare AES-256.

Deşi nu există o metodă de transmitere pe internet sau stocare 100% sigură noi folosim toate standardele posibile pentru a asigura datele dumneavoastră.

Cookies – sunt mici bucăţi de date pe care le stocăm pe calculatorul tău pentru că tu să ajungi mai repede unde doreşti în magazinul nostru iar noi să îmbunătăţim experienţă de fiecare dată.

 

Secţiunea 6 – Vârstă

 

Folosind acest site se presupune că eşti la vârstă majoratului şi dai consimţământul că minorii aflaţi în grijă ta să folosească siteul nostru.

 

Secţiunea 7 – Schimbări aduse politicii de confidenţialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidenţialitate, deci te rugăm să o verifici frecvent. Modificările şi clarificările intră în efect imediat după ce au fost afişate pe site.

Dacă facem modificări majore vom sublinia aici pentru că tu să ştii ce s-a modificat, cum şi ce informaţii colectăm şi în ce circumstanţe folosim sau dezvăluim datele tale.

 

Secţiunea 8 – Întrebări şi informaţii de contact

 

Dacă vrei să accesezi, actualizezi, modifici sau ştergi orice informaţie personală pe care o avem despre ţine te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail salut@naturaluikapi.ro sau poţi să ne scrii pe adresa Lion&Snake Group SRL. Bulevardul Mihai Bravu numărul 140 bloc D18 parter, magazin Natura lui Kapi.